Glutenfri Burgerbolle Mix

,

Vi har udviklet en glutenfri burgerbolleblanding, som er naturligt fri for gluten og uden tilsat sukker. Blandingen er perfekt til dig, som ønsker en naturlig og let fiberholding bolle til din burger.

Blandingen har en holdbarhed på 9 måneder. 

Blandingen vejer 230 gram.

kr.59,00

Ikke på lager

Sådan gør du:

1) Kom 10 gram tørgær i en skål og tilsæt 120 ml vand og 50 ml. olie

2) Kom posens indhold i en skål og tilsæt 2 stk æg og vand med gær og olie.

3) Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellem hastighed eller med hænderne.

4) Lad dejen hæve i 15-20 minutter, del i 5 lige store stykker, og form dem til boller.

5) Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og tryk dem flade, så de er 2 cm i højden. Lad dem hæve tildækket i 20 minutter ved stuetemperatur.

6) Pensel de færdighævede burgerboller med vand eller æg, drys med sesam og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 180°C i 20 – 25 minutter, til de er gyldne.

7) Lad burgerbollerne køle af på en rist.

  • Pr. 100 gram
  • Energi (kJ/kcal) 950/547
  • Fedt 2.5g
  • -heraf mættede fedtsyrer 0.8g
  • Kulhydrat 61.7g
  • -heraf polyoler 5.4g
  • Fibre 4.7g
  • Protein 8g
  • Salt 2g

Ingredienser: Majsstivelse; Kikærtemel; Tapioca mel (21%); Bagepulver (E500 hævemiddel); Erythritol (E968 sødemiddel); Xanthangummi (E415 stabilisator); Psyllium Husk (1%); Salt.

Indkøbskurv