KONTAKT

Aria John Sadigh

Ejer af mylocafoods.dk

OM MYLOCA FOODS

MyLoca Foods er startet med henblik på at give travle diætister – indenfor low carb og ketoverdenen – en mulighed for at få leveret dagligvarer direkte til døren.

Da jeg for første gang prøvede at omdanne min diæt til at spise færre kulhydrater, flere sunde fedtstoffer og en høj mængde protein, var det så god en oplevelse , at jeg – for første gang – begyndte at eksperimentere med madlavning og egne opskrifter.

Det var tilbage i 2016. Går vi frem til februar 2020, får jeg den første idé til det, der senere hen skulle blive til Loca Bread. Et brød baseret på nødder, frø og æg. Jeg udviklede, efter længere tids eksperimentering, et brød der ikke kun var rigt på en masse sunde fedstoffer og mineraler – men også mættede langt mere end det velkendte rugbrød.

Og med det, måtte der kun være en korrekt ting at gøre, nemlig at føre brødet videre til gavn for andre travle low carb- og ketospisere.

I januar 2021 tilføjede jeg samtidigt tre, nye produkter. Nemlig Loca Coconut Biscuit, Loca Bar og Loca Pesto. Dette på baggrund af efterspørgsel fra kunderne siden lanceringen i oktober 2020.

FAQ

Vi leverer gratis i hele Københavnsområdet (30 km. Radius) og også med posten til resten af landet. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er berettet til en gratis levering, kan du bruge vores køkken på Fruebjergvej som position i Google Maps, og se distancen til din adresse.

Bor du lejlighed, er det vigtigt, at du oplyser os om eventuel kode til opgangen, så vi kan komme ind, hvis du ikke er hjemme. Ellers skriver vi et leveringstidspunkt på morgendagen, såfremt du bor i en lejlighed eller lignende, hvor det er nødvendigt, at du er hjemme under leveringstidspunktet. Ønsker du et specifikt tidspunkt, kan du ønske dig det under i noterne ved betaling.

Ja – alle vores produkter er både low carb og ketovenlige. Vi bruger ingen unødvendig stivelse, sukker eller anden kulhydratholdige ingredienser. Og vi fokuserer på, at de fedtholdige ingredienser, der kommer i dine Loca-produkter, er rige på de helt rigtige fedtstoffer.