KONTAKT

OM MYLOCA FOODS

23-årige Aria John har som ene stifter og fuldtidsdrifter bygget MyLoca Foods op til at være et attraktivt fødevarer-brand indenfor et segment, som ingen danske virksomheder appellerer til i samme grad som hans startup: Nemlig segmentet indenfor kulhydratfattige dagligvarer.

Segmentet berører alt fra diætister til gluten-allergiker og også diabetikere.

På under et år har MyLoca Foods’ team således formået at tage virksomheden fra sine forældres køkken, hvor han selv har udviklet sin produktlinje med kulhydratfattigt brød, sukkerfrie chokoladebarer og glutenfri mysli og til hylderne i helsehandlen, butikken Functional Food Market og Magasins Mad&Vin-afdeling, hvor mange kunder i dag køber hans produkter.

Undervejs har MyLoca Foods udviklet sig til et firemands-team med rådgivende bestyrelse, og til den ugentlige produktion i køkkenet får Aria John i dag hjælp fra sin mor. Hun er blevet en fast del af virksomheden, og er afgørende for MyLoca Foods’ bæredygtige produktion med fokus på lokale indkøb af råvarer.

FAQ

Vi leverer til hele landet med pakkepost. Bor du i 10 km. Radius af vores køkken Ørestads Boulevard, leverer vi til dig personligt om søndagen.

Ja – alle vores produkter er både low carb og ketovenlige. Vi bruger ingen unødvendig stivelse, sukker eller anden kulhydratholdige ingredienser. Og vi fokuserer på, at de fedtholdige ingredienser, der kommer i dine Loca-produkter, er rige på de helt rigtige fedtstoffer. Derfor bruger vi som regel kun olivenolie eller kokosolie.

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til allergener ved at skrive en mail til aj@mylocafoods.dk eller ringe på 28 78 16 90.

Team

Aria John Sadigh

Aria John er ansvarlig for den daglige drift på tværs af hele forretningen. Ved siden af MyLoca Foods, læser han en cand.merc. i Sales Management på CBS, og arbejder med IT. I sin fritid, cykler han landevejscykling.

Ragini N. Ashoka

Ragini er ansvarlig for MyLoca Foods' innovation og produktudvikling. Hun er uddannet Fødevareteknolog fra KU. Og har en stor passion for abstrakt kunst, som hun udlever som kunster i sin fritid.

Anders Peter Hansen

Anders er ansvarlig for MyLoca Foods' strategi og forretningsudvikling. Derudover er han cand.merc. i Organisation og Strategi fra AAU, og arbejder til daglig med forsyningssektoren.

Valentina Arthemalle

Valentina er uddannet i Human Nutrition fra Københavns Universitet og tidligere elite speedskater. Hun har derudover også en bachelorgrad i biologi.

Fariba Bharifard

Fariba er ansvarlig for produktionen. Hun er Aria Johns mor og har været med til siden første dag. Derudover er hun uddannet Fashiondesigner, og har mange års erfaring fra internationale modebrands og detail.

Maira Papavasileiou

Maria er uddannet i Human Nutrition fra Københavns Universitet og har erfaring som sundhedskonsulent og diætistisk rådgivning. Hun har en bachelorgrad i ernæring og diætisme.

Advisory Board

Ole Schou

Ole rådgiver bl.a. MyLoca Foods på marketingsområdet. Oles baggrund kommer bl.a. fra børsnoteret, AkzoNobel Deco, som Adm. Direktor, General Manager i Velux og også fra hans virke som konsulent i eget konsulent. Derudover er han Ekstern Lektor i bl.a. afsætningsøkonomi og brand management på CBS.

Kristian Kohn

Kristian rådgiver bl.a. MyLoca Foods på salgsområdet og detailhandlen. Kristians baggrund kommer fra hans virke som Country Director for italianske Segafredo Zaneti, som er kendt for deres markedsledende position indenfor kaffe. Derudover har han stor erfaring i stillinger indenfor salg fra danske FMCG brands.

Søren Meiling

Søren rådgiver bl.a. MyLoca Foods på strategi og forretningsudvikling. Han er detailhandler med baggrund fra design, mode og livsstil segmentet. Han har tidligere haft ledende roller indenfor salg og marketing i internationale virksomheder og udlært som Management Trainee i Nordstrom, San Francisco.

Benjamin Maclean

Benjamin rådgiver bl.a. MyLoca Foods med den fødevareteknologiske del af forretningen. Benjamins baggrund kommer som tidl. gruppechef for hollandske mejerigigant, Friesland Campina, og deres proteinprodukter. Derudover sidder han i ledende stillinger i to fødevarevirksomheder i hhv. Holland og Tyskland.