OM MYLOCA FOODS

En 25-årige dansk iværksætter startede MyLoca Foods i 2020, sammen med sin mor. Siden da, har de i dag bygget den lille forretning op til at være et fødevarer-brand indenfor et segment, som ingen danske virksomheder appellerer til.

Det er glutenfrie bage mix med fokus på kvalitetsrige råvarer, uden tilsat sukker og højt antal fiber.

Segmentet berører alt fra diætister til gluten-allergiker og også diabetikere.

På under et år har MyLoca Foods’ to-mands team således formået at tage virksomheden fra deres hjemmekøkken, hvor Aria John selv har udviklet sin produktlinje med glutenfrie brød, chokoladebarer og glutenfri mysli og til hylderne i nogle af Københavns største butikker og stormagasiner, hvor mange kunder i dag køber hans produkter.

Undervejs har MyLoca Foods udviklet sig til et team med rådgivende bestyrelse, og til den ugentlige produktion i køkkenet får den unge iværksætter i dag hjælp fra sin mor. Hun er blevet en fast del af virksomheden, og er afgørende for MyLoca Foods’ bæredygtige produktion med fokus på lokale indkøb af råvarer.

I 2024 er selskabet blevet opkøbt af en investorgruppe der har til mål at gøre glutenfri mad til den nye normal.

 • 2020

  • MyLoca Foods går i luften

   MyLoca Foods går i luften efter 6 måneders forberedelse. Med vores Paleo Bread, havde vi et produkt, der blev cyklet ud til kunderne i Storkøbenhavn.

 • 2021

  • Første detailbutik

   MyLoca Foods lander deres første detailbutik i Ordrup, og begynder at sælge til kunderne igennem en dedikeret hyldeplads. 1 måned efter lander de en større kunde i form af et supermarked i Magasin – og derfra tager det fart.

 • 2022

  • Indtog i MENY-kæden

   MyLoca Foods bliver en større del af MENY-kæden med butikkerne i Hovedstadsområdet. Nu kan kunder i næsten alle dele af København og Omegn finde produkterne i den nærmeste MENY.

 • 2023

  • National Ekspansion

   MyLoca Foods produkter er nu i flere butikker end de nærliggende i København. MyLoca Foods ekspanderer med butikker som MENY i Risskov og Nykøbing Falster.

 • 2024

Team

Aria John

Aria John er ansvarlig for den daglige drift på tværs af hele forretningen. Siden en ung alder, har Aria John nørdet ernæring - og altid haft en stor passion for at bage sunde dagligvarer. Hans store mission er at forbedre folks liv ved at levere sunde bageblandinger uden at gå på kompromis med kvalitet og smag.

Fariba

Fariba er ansvarlig for produktionen. Hun er Aria Johns mor og har været med til siden første dag. Derudover er hun uddannet Fashiondesigner, og har mange års erfaring fra internationale modebrands og detail.

Advisory Board

André Thormann

André rådgiver bl.a. MyLoca Foods med den finansielle del af forretning. Andrés baggrund kommer Senior Equity Analytiker i Danske Bank, hvor han blandt andet dækker store nationale FMCG-virksomheder på den danske børs såsom Carlsberg og Royal Unibrew. Derfra har han stor indsigt i dansk detailhandel og markedstrends.

Benjamin Maclean

Benjamin rådgiver bl.a. MyLoca Foods med den fødevareteknologiske del af forretningen. Benjamins baggrund kommer som tidl. gruppechef for hollandske mejerigigant, Friesland Campina, og deres proteinprodukter. Derudover sidder han i ledende stillinger i to fødevarevirksomheder i Holland.

Carsten Kure

Carsten rådgiver MyLoca Foods på marketingsområdet. Han kommer med en baggrund som tidligere CMO i MENY, Maxi Zoo, Aldi og andre større virksomheder. Derfra har han en stor indsigt i detail, kampagneplanlægning og segmentering af kunder.

Jesper Geisler

Jesper rådgiver bl.a. MyLoca Foods på ledelse og funding. Jespers baggrund kommer fra hans virke som serieiværksætter fra op til flere IT-virksomheder, der senere hen er solgt for millionbeløb. I dag er han professionel bestyrelsesmedlem, investor og Adm. Direktør i Avenida Consult.

Kristian Kohn

Kristian rådgiver bl.a. MyLoca Foods på salgsområdet og detailhandlen. Kristians baggrund kommer fra hans virke som Country Director for italianske Segafredo Zaneti, som er kendt for deres markedsledende position indenfor kaffe. Derudover har han stor erfaring i stillinger indenfor salg fra danske FMCG brands.

Ole Schou

Ole rådgiver bl.a. MyLoca Foods på strategi-, branding-, og marketingsområdet. Oles baggrund kommer bl.a. fra børsnoteret, AkzoNobel Deco, som Adm. Direktor, General Manager i Velux og også fra hans virke som konsulent i eget konsulent. Derudover er han Ekstern Lektor i bl.a. afsætningsøkonomi og brand management på CBS.

Søren Meiling

Søren rådgiver bl.a. MyLoca Foods på strategi- og forretningsudvikling. Han er detailhandler med baggrund fra design, mode og livsstilssegmentet. Han har tidligere haft ledende roller indenfor salg og marketing i internationale virksomheder og udlært som Management Trainee i Nordstrom, San Francisco.

Indkøbskurv