KONTAKT

OM MYLOCA FOODS

23-årige Aria John startede MyLoca Foods i 2020, sammen med sin mor. Siden da, har de i dag bygget den lille forretning op til at være et fødevarer-brand indenfor et segment, som ingen danske virksomheder appellerer til i samme grad som MyLoca Foods: Nemlig segmentet indenfor kulhydratfattige dagligvarer.

Segmentet berører alt fra diætister til gluten-allergiker og også diabetikere.

På under et år har MyLoca Foods’ team således formået at tage virksomheden fra sine forældres køkken, hvor han selv har udviklet sin produktlinje med kulhydratfattigt brød, chokoladebarer og glutenfri mysli og til hylderne i nogle af Københavns største butikker og stormagasiner, hvor mange kunder i dag køber hans produkter.

Undervejs har MyLoca Foods udviklet sig til et team med rådgivende bestyrelse, og til den ugentlige produktion i køkkenet får Aria John i dag hjælp fra sin mor. Hun er blevet en fast del af virksomheden, og er afgørende for MyLoca Foods’ bæredygtige produktion med fokus på lokale indkøb af råvarer.

FAQ

Vi leverer til hele landet med pakkepost. Bor du i 10 km. Radius af vores køkken Ørestads Boulevard, leverer vi til dig personligt om søndagen.

Ja – alle vores produkter er frie for gluten. Vi bruger ingen stivelse eller andet, som kommer fra almindelige melblandinger eller andre råvarer med gluten.

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til allergener ved at skrive en mail til aj@mylocafoods.dk eller ringe på 28 78 16 90.

TEAM

Aria John

Aria John er ansvarlig for den daglige drift på tværs af hele forretningen. Ved siden af MyLoca Foods, læser han en cand.merc. i Sales Management på CBS, og arbejder sideløbende med IT & software.

Anders

Anders er ansvarlig for MyLoca Foods' strategi og forretningsudvikling. Derudover er han cand.merc. i Organisation og Strategi fra AAU, og arbejder til daglig med forsyningssektoren.

Fariba

Fariba er ansvarlig for produktionen. Hun er Aria Johns mor og har været med til siden første dag. Derudover er hun uddannet Fashiondesigner, og har mange års erfaring fra internationale modebrands og detail.

ADVISORY BOARD

Ole Schou

Ole rådgiver bl.a. MyLoca Foods på branding- og marketingsområdet. Oles baggrund kommer bl.a. fra børsnoteret, AkzoNobel Deco, som Adm. Direktor, General Manager i Velux og også fra hans virke som konsulent i eget konsulent. Derudover er han Ekstern Lektor i bl.a. afsætningsøkonomi og brand management på CBS.

Søren Meiling

Søren rådgiver bl.a. MyLoca Foods på strategi- og forretningsudvikling. Han er detailhandler med baggrund fra design, mode og livsstilssegmentet. Han har tidligere haft ledende roller indenfor salg og marketing i internationale virksomheder og udlært som Management Trainee i Nordstrom, San Francisco.

Jesper Geisler

Jesper rådgiver bl.a. MyLoca Foods på ledelsesudvikling. Jespers baggrund kommer fra hans virke som serieiværksætter fra op til flere IT-virksomheder, der senere hen er solgt for millionbeløb. I dag er han professionel bestyrelsesmedlem, investor og Adm. Direktør i Avenida Consult.

Kristian Kohn

Kristian rådgiver bl.a. MyLoca Foods på salgsområdet og detailhandlen. Kristians baggrund kommer fra hans virke som Country Director for italianske Segafredo Zaneti, som er kendt for deres markedsledende position indenfor kaffe. Derudover har han stor erfaring i stillinger indenfor salg fra danske FMCG brands.

Benjamin Maclean

Benjamin rådgiver bl.a. MyLoca Foods med den fødevareteknologiske del af forretningen. Benjamins baggrund kommer som tidl. gruppechef for hollandske mejerigigant, Friesland Campina, og deres proteinprodukter. Derudover sidder han i ledende stillinger i to fødevarevirksomheder i hhv. Holland og Tyskland.