Sødt uden skyld: Erythritol og hemmeligheden bag sukkerfri nydelse!

Erythritol er en type sukkeralkohol, der ofte bruges som et alternativ til sukker i fødevareprodukter. Det er naturligt forekommende i visse fødevarer som frugt, men det kan også fremstilles kommercielt ved gæring af sukker fra stivelsesholdige kilder som majssirup. Erythritol har en sød smag, ligner sukker i udseende og tekstur, men det indeholder færre kalorier og påvirker ikke blodsukkeret.

Erythritol har en sød smag, ligner sukker i udseende og tekstur, men det indeholder færre kalorier og påvirker ikke blodsukkeret.

Der er adskillige fordele ved at bruge erythritol:

Erythritol er kaloriefattig, og indeholder færre kalorier end sukker, hvilket gør det til et populært valg for dem, der ønsker at reducere deres kalorieindtag eller kontrollere vægten. Det påvirker ikke blodsukkeret og insulin niveauer, hvilket gør det velegnet til mennesker med diabetes eller dem, der ønsker at kontrollere deres blodsukker.

Erythritol forårsager ikke tandforfald og bærer ikke de samme risici for tandsundheden som sukker.

Sammenlignet med nogle andre sukkeralkoholer har erythritol en lavere risiko for at forårsage gastrointestinal ubehag, når det indtages i moderate mængder.

Hos MyLoca værner vi om den gode kvalitet, og vi har derfor udviklet pebernødder og brændte mandler med erythritol, så alle vores kunder kan nyde smagen af jul uden af gå på kompromis med deres sundhed. Vores pebernødder er desuden også glutenfri.

Bon appetit.

Det er vigtigt at bemærke, at nogle mennesker kan opleve milde bivirkninger som oppustethed, især når de indtager store mængder erythritol. Det betragtes dog generelt som sikkert og godkendt af flere sundhedsorganisationer som en sukkererstatning.

Kilde:
https://sukrin.com/dk/sukrin/faq/ 

Indkøbskurv